sakit perut

normal ke kalau kita rasa sakit2 dibhgian perut baru 7 week ,, but skjap2 skit .skjp2 hilang skit . normal ke

1 Balas

Jangn risau,.normal saja tu sis…saya dulu usia kandungan dlm 3w-5w sllu rasa sprti sis juga skg kandungan masuk 8w sudh syukurrr setekat ini semuanya normal, jumpa Dr semuanya normal.. Sakit kadg sprti dtg haid juga ada,tapi skjp2 hilang..maksudnya kandungan semakin membesar,.tapi pastikan tiada darah keluar,.klu ada darah keluar baik cepat2 jumpa dr…

2y ago

tq info sy sis ..