muntah berlendir dan darah

normal ke kalau kita muntah berlendir almost 24 hrs dok dalam tandas je, then lama2 muntah keluar muntah kuning then ada darah sikit2

3 Balas

dehidrasi,, sy kne drip berbotol2 sbb muntah darah n cecair kuning

1y ago

kalau mcm sekarang jalan okayy lagii cuma sometime tu memang ada mcm huyung hayang , and sakit kepala tu memmg kerap sangat just pergi je ke ? sorry bnyk tanya sebab first time n tak pernah lagi bwaj diri sendiri p hospital tkut nnti dia org bising ckap ringan je pun nak p hospital itula tkut2 nak p

pergi klinik ye sis. takut dehidrasi

Terus pergi hospital .