Kejang perut 1st trimister

Normal ke kalau kejang perut on off..sekejap ada sekejap xda langsung sampai bbrpa hari , saya baru pregnant 4 week. Rasa mual2 pun xda langsung.

1 Balas

Normal je sis..sy awal2 pon mcmtu, dia cramp je bwh perut tu dlm 3-4w cmtu, mse tu xtau lgi tgh pregnt..bila delay period smnggu trus test n +ve.. bila nk msuk 6-7w dia dh mula slowdown…cuma mild cramp kdg2..n breast sensitif.. layankn je

2y ago

Faham, sbb sy pernah miscarriage sblm ni 10 weeks dn masa tu mmg xda alahan lgsg. Skrg pregnant tp xda alahan lg