Baby 8bulan

Normal ke kalau dah 8bulan 11hari masih belum merangkak dan duduk? Umur macam ni memang dah kene pandai berdiri ke 🥺 Anak saya dah meniarap dan macam nak merangkak tapi cuma angkat bontot je dari haritu. Org kata anak saya ni sepatutnya dah boleh duduk n berdiri hm tapi saya tengok ada je baby lain masih baru nak merangkak umur atas dari dia saya perlukan kata semangat dari mommies 🥺#bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Balas

baby saya 8 bulan 13hr.. msi x blh duduk sendiri . cuma merangkak saja .. situasi kita sama sis.. ghisau