Perlu tahu

Normal ke kalau baby terus tidur dri mlm hinggah subuh? Mlm jm9 baby last menyusu lepas tu tak bngun hingga subuh, sekitar jm6 pagi baru laa baby bngun nak menyusu, sejak nak masuk 3 bulan start bgtu #firstbaby

4 Balas

normal.. tpi kalau sye, sye still kejutkn dia setiap 2 ke 3jam skali.. bgi dia susu.. nmpk je dia mcm geliat² mcm nk terbangun, trus sumbat susu (sy direct feeding) kalau dia nyunyut , sye truskn bgi, kalau dia x nyunyut, sye bgi je dia tidur.. mgkin time tu dia x lpr lagi ..😄 then cuba lagi jam seterusnya..

normal sis , lagipun bby dah besar dh pandai tdo lena malam

sama baby ku pun bgtu juga

Normal.