baby membuang

Normal ke kalau baby 1 month 23days tak berak dua hari ? dia asyik kentut je tapi tak meragam ? susu pun minum je . baby pun direct bf . hmm risau juga sebenarnya ?? ke ada tips untuk pemakanan ibu bagi baby berak or senang berak ke ?

3 Balas

Ramai kata normal.Baby sy pun seharian tak berak, tapi semalam dia berak terus pulun utk dua hari😂.Risau kita, ye la pertama kali jadi mak.Baby sy 1bulan 19hari.

12mo ago

betul . kita yang risau sebenarnyaa

saya pernah tanya doktor jugak pasal berak ni . kalau direct bf ni takda masalah asalkan jangan lebih 2 minggu tak berak

12mo ago

ohh okey okey . tq awak 🥰

normal. proses pencernaan dia masih develope. yg penting dia x meragam.