hi mommies semua..

normal ke kalau 2nd trimester rasa sakit kepala dan sakit gigi? adakah sebab kurang kalsium di sebabkan baby dh serap kalsium kita? #pleasehelp #ingintahu #sakitgigiketikahamil

2 Balas

Kena minum susu tu sbb ape kita makan kan baby yang serap. Kalau sakit kepala tuu saya rasa normal sbb saya pun mcm tu jugak doktor cuma bagi saya makan panadol je

2y ago

ouh yela sbb dia dh serap kalsium kita kan.. ok tq for info 🙂

sakit gigi biasanya kurang calcium. sy pernah sakit gigi, lepastu minum susu hilang da sakit gigi tu.

2y ago

haah betul saya cuma minum susu lepas tu dh x sakit dh.. mungkin kene bykkan minum susu lpas ni.. tq for info 🙂