Sakit di ari² dan punggung

Normal ke jika sering sakit di ari² dan punggung ke peha? Sekarang dah 33w 6d..

2 Balas

sy pun rasa yg sama smlm sis..sakit ari2, celah peha n bawa ke punggung..smpai xboleh nak jalan..sakit gile..suami sy dah ready nk bawa pegi hosp dah..tapi sy suruh saba dulu..lepastu sy baring..xkene..berdiri pun xkena..duduk baru rasa lega sikit..lama2 hilang dah sakit..sbb sy ada baca, kalau sakit tu bukan kat perut, dan x berpanjangan, mungkin sbb bby dah masuk laluan..tapi kalau sakit yg teramat sangat, xelok2.. disertai dngn discharge dari miss v..kene pegi hospital..

Kalau kadang-kadang tu normal je sis. Tapi kalau kerap sangat sakit kat bahagian ari-ari tu better tanya doktor