Belum mengalami morning sickness

Normal ke jika saya minggu 5 tapi tiada morninh sickness?saya tengok semua yang lain ada. Saya cuma tiada selera makan nasi#pleasehelp #firstbaby

31 Balas

normal ,sy wktu 5w pun x kne alahan.Msuk 6w trus alahan dtng😂tp masuk second trimester alahan sy slow2 hilang .Selera makan pulak naik hahaha..

normal je sis..saya pon blm ada lagi morning sickness tu..makan pon berselera je..semua benda sedap je..tapi cuma air je x berapa lalu nk telan.

normal.. sbb sy pon alahan lmbat.. perut koi tua koi menjadi plak alahan.. wktu xthu kata pregnant makan lalu nau.. nasi kandar sebungkus xckup

Awal lagi tu.. sy start 7 weeks baru ada alahan.. tp jgn dimintak la alahan ni hahaha.. sy smpai 15week morning sickness x ilang2.. siksa kdg2

jangan risau sy dh 7 bulan masih xde alahan apa² . syukur Alhamdullilah tuhan bagi kita ok masa pregnant ni ..

sya skrg dah 20 minggu tak pernah lg kena morning sickness. baby dlm perut pun sihat aktif. xyah risau.

saya pun sama. skrg 4W5D. tiada alahan. risau je sebab tgk org lain ada. first baby jgk. ☺️

Saya 12minggu br dtg morning sickness nya, sis doa je la sis xdpt 😂 penat rsnya, serba xkena

Normal. Sbb anak 1st alahan teruk until 9 bulan. Tapi yg 2nd ni alhamdulillah tak. Syukur sgt.

normal. kdg² alahan tu dtg lambat. sye 7w bru alahan. just enjoy your journey yg xde alahan ni.