Normal atau tidak ?

Normal ke hamil 23minggu perut rasa penuh je ? Atau lebih untuk difahami sentiasa keras ? Bahaya atau tidak ? Apa perlu buat untuk first mom yang tak ada pengalaman lagi macam saya ?

1 Balas

doktor sy ada kata berkemungkinan sebab air ketuban kurg. jadi kena bnyk minum air masak..bila air ketuban kurg risiko kat baby nnti dia jadi sempit kat dlm perut n bila sempit dia susah bergerak dan takut tali pusat tersalah dn terlilit leher sbb ruang sempit. ap ap pun tnya doktor bila check up atau masa scan

2y ago

Okay terima kasih ya hehe