GATAL FARAJ TAPI TAKDE KEPUTIHAN

Normal ke gatal faraj tapi tak kerap la cuma kadang kadang tpi takde keputihan or pape cecair pun . #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Ada pakai pantyliner ke? Kalau ada, stop pakai. Make sure underwear selalu kering. Tak boleh lembap. Klu gatal2 walaupun takde keputihan better jumpa pakar

10mo ago

Kalau macam tu, better you pergi jumpa jugak dr sebab kegatalan tak normal. Most probably infection

Sama ada berpeluh atau jangkitan. Amalkan vaginal hygiene dgn betul. Jika melarat, jumpa doktor utk pemeriksaan

10mo ago

kalau berpeluh memang akan gatal