bby 1bln15hari tak berak 2minggu lebih

normal ke ? fully df kerap kentut dan buang air kecil … #firsbaby

4 Balas

Pendapat saya tak normal. Max untuk fully BF baby untuk tidak buang air besar ialah 14 hari (2 minggu). Lebih daripada 14 hari perlu refer doktor. Melainkan awak dah jumpa doktor dan doktor kata normal.

6mo ago

bby selamat poop dah🫠 terima kasih pendapat 🥰

bg sye tak, sbb smpi 2 mggu.. klu full df pun org ckp max 5-7 hri je baby x berak..

6mo ago

mekasih …. bby selamat poop dah . risauuu sungguh kita punn🫠😂

Minum air suam dgn buah oren. Insyaallah berak nanti

6mo ago

Alhamdulillah.

jaga2 nanti melimpah² 🤣

6mo ago

dulu anak mcm tulah.. 2w sekali 💩 💩 tp confirm banjir laa..bkn sembelit pun.. pesen dia . anak saya bila dah start solid food baru 💩 setiap hari, tu pun awal2 sekali sehari je, dah dekat 1y baru 2 3 kali, tp selalunya 2x sehari.