Gerakan baby

Normal ke dalam 21 weeks ni baby dia kkdng rse gerak kdng2 tidak? Sya bsok dah 22 weeks...Dia ad jgk gerak2 tpi tak selalu..tak pasti lah sya tak perasan ke mcmne..hihi... or baby tak mampat lgi ye dalam perut? #seriusnanya #firstbaby #firstmom

6 Balas

Saya pun 21 weeks, ada hari baby kuat sgt gerak, ada hari kurang rasa dia gerak. Saya kekadang goyang2 perut sebab nak suruh dia gerak😅 harap anak2 kita semua sihat selalu insyaAllah

Normal sis. Masa saya 21w baby saya pun gerak malu2 je. Nak masuk 24w nie saya lapar ke saya makan benda yg kita ngidam ke, sakan diaaaa gerak 🤣

tu la saya pun 21 weeks risau bila kdg tak rasa gerak 😅

normal..jgn risau ya..saya pon dah 22w kdg ada rasa kdg x

Normal. Kecil lg sbb tu kdg2 dpt rasa kdg2 xdpt rasa

normal je puan