❤️

normal ke dah pregnant 5bulan tapi babybump still xnmpak ?

25 Balas

Normal sis. Sy 7 bulan bru nampak. Itu pon mcm boncit sikit. Now dh 8 bulan org lain smua x pcya due sy makin hampir sbb baby bump sy nmpk mcm 3bulan je just buncit2 air sikit cntu . tp seronok bila kite dpt sorok bbybump kite pakai tudung tutup perut. Hehehe

5y ago

Betul tu. Heheh

Besa law anak prtama lmbat nmpk baby bump... Ikut bdan si ibu gak kali sis... Sya 1st anak msuk 7 bulan bru nmpk... Scnd baby ni, bru 16 weeks da nmpk baby bump smpai laki ckp perut ka jgak tu 🤣 atau belon....

Normal sbb sy pun dah 5 bulan kdg nampak kadang tak. Kadang2 sedih sikittt sbb tak nampak. Tapi bila fikir balik yang kandungan kita dlm keadaan baik selama appt dgn doc, insyaAllah baik2 saja.

Normal tu.. Nnti mai ank kedua.. Mesti akan nampak awal. Cm sy. Baru 3 bulan dh nmpak.. Masa pregnant no 1 ta nampak. Mgkin yg no 2 nih. Lelemak byk kot perut sy. Heheh.

Normal sis . Saya pun mcm tuu, anak first .. kandungan 6bulan baru ada nampak baby bump sikit hehehe .. skrng alhamdulillah 8bulan 1minggu dahh 🥰

Ikut badan seseorg .. Sy dh nmpak dah 5 bulan lebih . Lgi seminggu nk masuk 6bulan . Tpi klu anak first .. Biasa memang lambat babyBump ..

yup normal, time baring lgi laaa, mcm tk prgnnt je nmpk 😂 ,tkde perut lngsg, dh msok 6bulan bru nmpk

Normal.. Perut masing2 xsama... Ada yg smpai dah 30w plus2 pon biasa je perut.. Jnji bbay sihat...

Sma la kita sis.. x nmpk perut,ramai yg tegur perut kecil..hehe

normal jer..saya 8 bulan baru nmpk sarat😂