Tak ada alahan ..

Hi, normal ke dah 5 week ni xde alahan contoh mcm muntah2 ke.. rasa pelik pulak sbb selalu dgr org ckp pasal morning sickness kan.. saya 1st time ni upt positif..#firstbaby

20 Balas

best nya xde alahan ni.. saya anak msuk no2 ni alahan teruk sgt2 bdn pun lemah dah blik2 🤮 mkn xble bau2 lgi la sedih

normal .. sy pun xdak morning sickness awal2 .. dh masuk 3 4 bulan ke atas hah bru laa ada alahan tp tak terok pun

Sy dua kali pregnant Alhamdulillah takde alahan. Bedal je nk makan apa yg penting baby sihat hee

sy alahan start minggu ke 10.. sebelum tu berlagak nau2 xde alahan boleh makan semua 😂

sy ni masuk 7bulan suda masi ada lagi morning sickness

normal sebab baru lagi..saya start alahan teruk dari 8w

sy pn xde alahan lagi dah 11 week.. ☺️

Ye normal. Saya dua2 pregnancy takde alahan

alhamdulillah

normal