Cramp kaki

Normal ke cramp sebelah kaki dari punggung hingga kaki. Sampai susah nak jalan.. kadang2 tengah berjalan boleh cramp. Sakit sangat #w10

2 Balas

Saya krem betis sis, lepas tu punggung kanan, kadang jalan terincut2. haha sakit, hehe kdg malam suruh hsbnd letak minyak tapi bukan jenis panas, picit2 bru boleh lena. heheh, tidak ka, gelisahh

Ambil makanan /minuman sumber kalsium. Tinggikan kaki buat senaman kaki sblm tidur

2y ago

🌻