cramp perut

normal ke cramp bawah perut nii, more to belah kanan.... dia mcm tangkap urat blkng belah kanan.. nk gerak pon takot niii 😭😭😭 saya nk msok 19mingguuu.. kerap jugak sakit kaki nk pakai seluaq susah... normal kee ?

1 Balas

normal,bby tgh mmbesar,bby dh start active bergerak,dia sllu tolak rahim kita,sbb tu rsa skit bhgian tu ..sbb sy pun rsa sakit mcm tu jgk hrtu,pegi klinik scan doc kata dia active ..

2y ago

haa btul...kdg dok diam xbuat apa pun dia mai sakit attack terus