UPT

normal ke cek upt , satu line tak terang ? sy 3x cek , tiga2 sama.. #firstpreggy

UPT
1 Balas

terang atau x terang line yg muncul tu bergantung pada paras hcg dlm urin..makin tinggi paras hcg makin terang line yg muncul..yg satu line lg mmg terang sbb itu adalah control to make sure strip berfungsi dgn baik..so control for sure mmg terang...terang atau x terang line test tu x penting sis,yg penting u kena taw asalkan naik je line tu kira positif..x kira la terang ke samar...kalau hcg x hadir dalam urin,line pada test x akan muncul..

4y ago

tq sis atas info nya ♥️