payudara sebelah besar

normal ke bila payudara kita sebelah lagi besar? takde rasa sakit pun cuma size je macam lagi besar #pleasehelp #firstmom

7 Balas

sama laa saya belah kanan besar kiri kecil , skrg pregnant first baby dah 38w 1d . ketara juga besar nya tu n still belah kiri tk membesa mcm belah kanan

Normal, nanti lagi sebelah pon membesar sama, nipple pon sama, hrtu sy terkejut sndri igt bengkak 😂 lps seminggu, yg lg sebelah pon sama saiz

2y ago

samalah dengan saya sis 😅 ingatkan bengkak ke apa

normal puan , nanti baby keluar bagi dua2 belah ye ..

Yang saya pernah baca ya memang normal.

Haah normal

normal