26week5day baby bnyk diam

Normal ke bby kurang aktif , perut saya pun makin tegang je rase . Rase mcm ngilu semacam , adakah sebab pembesaran baby

3 Balas

cuba chek klinik sis... 26week sama dngn sy... perut pun rasa tegang je... tapi baby sy aktif... nk2 time dia duduk satu tmpt rasa keras sngt and rasa je dia aktif dlm perut... cuba ke klinik la sis chek bahaya to .. sbb kita week sama tpi baby sy aktif je

kalau rasa baby kurang gerak @ kurang aktif jngn takut2 nk p cek kat klinik @ hospital sis. sekurang nya doktor blh periksa keadaan baby & sis pun x la tertanya²

2y ago

Thank you Alhamdulillah bby aktif belah ptng hritu , tpi saya pergi klinik jgk untuk cek ☺️

sama mcm sy skrg. kadang rase perut tegang je..rase keras. skrg 28 week. baby rase aktif