Bayi newborn 1 bulan 23 hari

Normal ke bayi kerap tidur siang Dan jadi kurang minum susu sbb asyik tido jew kdg2 risau sgt..mlm pon sma tdur bngu time susu saja .

3 Balas

Jika tiada jaundice , ceria, penyusuan ok, najis ok, normal je. Boleh guna tracker tidur dlm apps ni untuk tahu keperluan tidur anak.

Pantau berat badan, pee & poo, kalau semua ok takde masalah pun. Baby 2 bulan perlu tidur 16-17jam.

12mo ago

smua ok jew sis ,maklum first mom mmg xde experience lnsung🥲..tq ye

Selain menyusu, baby nk membeso dgn tidur sis dont worry okay