Bayi 1bulan 22hari

Normal ke bayi berak sikit je minum susu fm+bf sikit macam tapak tangan baby newborn dan lepas minum dua2 ni memang akan terus berak banyak . Dan baby sekarang kuat kentut kenapa ye ? #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Saya tak pasti keadaan susu fm. Untuk susu ibu, normal anak berak slps menyusu. Kuat kentut tu bagus, sebab ada pergerakan usus yg tak buat perut kembung.

2y ago

Sorry gambar kotor ya🙏🏻 . Syukur tadi baby dah berak banyak sebab kmarin tengok perut dia mcam kembung , normal ke berak macam ni?