Perkembangan baby

Normal ke bayi 5bulan 10hari masih belum boleh menyarap ? Cuma mengiring ke kiri & kanan sahaja #ingintahu #pleasehelp #firstmom

5 Balas

normal.. bole slow2 ajar dy untk kuatkan moto tgn and kaki sbb bby perlu angkat kaki and tgn dy untuk blik kn bdan..

Sma lha..ank saya pon belum menyarap lagi.. Tpi dia asik mengiring je kiri ke kanan

normal tiap perkembangan baby tak sama, kalau ni rajib buat tummy time.

normal..cuma awk galakkan dia,cthnya suruh dia capai barang ke

normal