bayi tumbuh gigi

normal ke bayi 10 bulan masih belum tumbuh gigi ? ##firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

5 Balas

Normal sis..anak sy skrg 1y3m blom tmbuh gigi lagi. 🤣🤣🤣 Tpi da start makn yg solid² yg lmbik²...puree² smua xmo dah.

Normal awak. Boleh semak carta tumbuh gigi baby dalam TAP ni. Umur 18 bulan, kalau belum tumbuh gigi perlu bawa jumpa dentist

1y ago

Sama-sama. Jangan risau. Awak ikut je panduan carta gigi tu. Saya first mom pun manfaatkan sepenuhnya TAP ni. Anak saya setahun baru tumbuh gigi. 7 sekaligus.

normal je awak .. anak buah saya nk masuk 1tahun bru penuh gigi dye .. anak saya pula umur 6bulan dah tumbuh 2gigi

normal sis

normal