Sakit kepala?

Normal ke bagi ibu mengandung sakit kepala? Kekadang terasa mcm lifeless 😭 dah mcm xleh nk pikir ape².

2 Balas

itu sngat normal sis kekadang sya pun skit sngat smpai"khilangan tenaga...tapi saya rasa ni akan berlaku kepada ibu yg mngandung trimester pertama mcm sya☺️

4w ago

ya sis tu sngat normal ...saya pun Alahan teruk sangat hmpir semua makanan sya tk boleh makan 🥲dan bau"yg tk sedap saya bau trus skit kepala dan muntah"

sakit sgt ke?

4w ago

btull tu