Badan panas

Normal ke badan baby newborn pns ? Tapi xdmm, suhu pun normal cuma bila sentuh kulit baby, rsa pns mcm dmm tapi xdmm..

6 Balas

better check suhu.. beli termometer baby.. sebab kalau demam boleh sampai 39° dan Sawan.. hari tu anak saya baru sebulan 2 hari , demam pantau suhu .. punya panik setiap 10 minit check.. pastu g emergency.. alhamdulillah takde apa..

biarlah org dok kata.. yakin segan instinct seorang ibu.. kalau rasa something wrong, bawak je ke hospital sekurang kurangnya biar doktor check dan mengesahkan tak de apa

sama sy skrg bby 2m setiap malam mesti bdn dedorr , saya mmg akan letak coolfever kat ketiak dia . wlaupun x panas mna tp berhati3 😁😁

rasanya normal kot. sbb anak saya pun jenis badan mcm tuh, tapi suhu mmg okay.

sama, anak saya pun begini. saya pun ada tanya haritu tak pasti normal ke tak

Sama badana nak saya jenis panas jugak sampai sekarang 3 months