sedu

Normal ke baby umur sebulan sedu 2 kali sehari setiap hari? Macam kerap sangat baby sedu. Kesian dia

11 Balas

Biasa lah bila baby tersedu tu tanda nk besar mak ckp... Tepuk kan baby meniarap selepas menyusu... Dan cuba sapu kan minyak bayini mestika, x panas dan selesa untuk angin... Harpa baby sis sihat membesar

4y ago

Tu la. Nak cepat besar agaknya. Cuma macam kesian baby kecik tersedu2😆

Normal... Anak saya sedu sampai umur 4 bulan... Urut² seluruh badan baby pakai minyak... In Shaa Allah berhenti la sedu dia...

4y ago

Alhamdulillah... 🥰

Normal..... Sis bagi air suam perlahan lahan... Org tua ckp, kalau baby kerap sedu, cepat besar... ☺️ ☺️

4y ago

Baby umur sebulan tak boleh minum air suam😅 anyway anak sy dah 4 bulan skrg. Takde sedu2 dah😁

anak sya masa dah 3 bulan camtu bru hilang masalah sedu dia... kalau tidak.. hari2 sedu

4y ago

Tu la. Masuk 2 bulan kurang dh sedu2. Skrg dh 4 bulan langsung takda sedu

Anak 1st sy mmg kuat sedu..ok jer xda papa🙋🏻‍♀️

Normal, nanti makin besar makin kurang inshaa Allah

Normal. Baby saya pun kerap sedu.

Normal

normal

Normal