Tumbesaran baby 2 bulan

Normal ke baby sy da 2 bulan 8hr. Bile sy buat tummy time,kepala die mcm xleh nak angkat lg. Bole sikit2 dalam beberapa saat camtu. Sbb bce klu 2 bulan atbleast bole angkat kepala 45darjah. Normal ke? Atau sy yg terlalu risau? #firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

normal je. jgn sbb awk baca dkt google 2bulan dh kena angkat kepala bpe darjah sekali pon, awk risau. setiap bby x sama. ade yg cpt, ade yg lmbt. jgn risau. 2bulan 8 hari tu nk ke 3bulan ada masa lagi 20hari. dlm masa 20hari tu bby boleh bljr lagi, try lagi. jgn over risau sgt. setiap bby development x sama dgn yg dlm buku ke google. and x sama jugak dgn anak2 yg lain or anak org lain.

Normal je sis. Takpe bagi anak masa. Buat je tummy time banyak kali