Jeluak susu

Normal ke baby newborn yang df susu badan jeluak susu tiap kali nyusu ? Saya kadang risau nak bagi tidur telentang , padahal sendawa sudah tp jeluak juga 🥲 help me #firstmom

2 Balas

Anak saya pn kerap sgt jeluak susu kdg ii dh sendawakan pun tetap keluar sikit kdg ii bnyk so saya try pakai bantal yg menjunam tu bg badan baby menaik dh okey sikit skang jeluak sikit ii je nurse pn sarankan letak badan baby tinggi sikit and tegakkan baby sebelum bg dia tidur at least 30 minit

normal awak, kalau risau ,awak bagi dia tidur mgiring kejap la.