baby mengeras

normal ke baby mengeras seawal 17 minggu. kenapa selalu mengeras ye?.

5 Balas

bby pn sy pn pnh mgeras start dr 14w. bby tgh main tu. kkdg dia alih bdn. tu rse keras. mmber kecik tu, tu xdpt rse dia alih bdn. bukti dia, time bby sy mgeras dan kbetulan tgh scan. doctor tgok, bby tgh bsenam😂😂

tkot kencing kotor pon ye blh bby kers. sye 17w hri tu kers sbb sngkot kencing kotr dgn air dlm bdn xckp. tp skng dah 20w dah xmengrs . bile xmkn je kers skjp🤣

2y ago

kan. saye hri tu 2 botol msk air🤭.

kalau ada keputihan..better refer doc utk check sbb doc pernah bgtau sy kdg2 keputihan yang teruk jgk bole sbbkan contraction awl..smoga dipermudahkan urusan mommy🙂

kejap. sbenarnya perut mengeras tu rasa mcm mana eh? sbb perut sy sentiasa keras dari awal preggy lg 😅. skrg dh 7bulan

2y ago

Tertanya-tanya jugak 😅

normal,mengeras sebelum melahirkan