33 week kurang gerakkan

Normal ke baby kurang gerak waktu skrg nii ? Kalau ada rasa pun slow sangat .. risau pulak saya .. ada ibu2 blh bantu saya ? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Baby dah besar waktu ni, so ruang dlm perut dia kurang. Baby gerak tapi mgkin tak kuat mcm waktu 5/6 bulan. InshaAllah sis, takde apa tu. Cuma kalau sis rasa was2 boleh terus pegi jumpa doktor bgtau. Moga dimudahkn segala urusan ye sis amin🤲🏻❤️

2y ago

thank sis mmg risau sbb tk pena lagi kurang gerak mcm nii ..