Baby 2.5g 34w kurang gerak

Normal ke baby dah besar dia kurang gerak? Risau pulak. Hari tu pegi klinik sebab baby kurang gerak. Bila check normal je. Ke sy patut pergi je klinik lagi? Semalam sy baru je scan. Semua okay takde apa. Risau pulak. #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Awak ada masalah air ketuban lebih ke? Selalu kurang rasa gerakan nie masalah air ketuban lebih je... Tp mummy kena keep pantau ok...

2y ago

Takde. Air ketuban normal. Tak lebih tak kurang. Dia gerak cuma slow. Tak macam selalu.