Baby bump kecik

Normal ke baby bump kecik? Dah masuk 7 bulan tapi tak nampak pon baby bump. Bila org ckp keciknya perut, mak down terus tertanya anakku cukup makan, cukup zat tak🥲 Tp pergi checkup, semua okay je, growth ikut week, air ketuban cukup #firstmom #newmom

13 Balas

Haritu terjumpa kenalan husband kat kk (pmpn) , dia tanya dah berapa bulan. Masa tu 5 bulan. Dia pun cakap, "eh, keciknyaa perut" lalu husband pun membidas. Iyela bini aku kecik orgnya. Tak macam kauu , heh adan uke. 😆 btw kalau perut kecik tp bila scan semua tumbesaran ikut tarikh sepatutnya, tkde apa perlu dirisaukan okay ☺️☺️