JELUAK SUSU

Normal ke baby baru nk masuk umur sebulan lepas menyusu(breastfeeding) walaupun dah sendawa still jeluak susu? Mintak pandangan ibu2 yg berpengalaman #ibumuda #anakpertama

2 Balas

Overfeeding kot awk

4y ago

Baby nk mengempeng je tu..bukn sbp xkenyang n xcukup susu.lps awak susukn baby cuba bedungkn dia..

Normal

4y ago

Kannn...tapi itula saya ni risau kalau2 baby overfeeding sbb sambil menetek pon susu boleh keluar. Itu yg buat dia jeluak tu walaupun dah sendawa. Pape pon terima kasih sis sbb sudi jwb soalan saya😊