Tendangan baby

Normal ke baby aktif tendang waktu malam je klaw siang sikit je dapat rasa tendangan je #25 minggu

5 Balas

normal je baby saya pon active start 3am, pergi detail scan time siang doc kacau pon dia taknak bangun, jadinya doc suruh saya ubah waktu tidur.. time siang doc suruh tidur puas puas sebab baby active time malam, sebab kita perlu tidur yg cukup untuk tumbesaran baby hihi

1y ago

Ohh faham. Bby sy pun siang malam dia gerak. Cuma siamg tu kadang dia kurang gerak. Kdg2 takut gak 🤣 tp bila malam dia gerak hilang sikit risau tu 🤣🤣🤣

Sama sis. Kalau saya bekerja siang memang kurang rasa gerakkan. Ada tu ada tapi kurang. Kalau saya off day memang all day akan ada rasa gerakkan. Mungkin siang kta active buat kerja🥰

Normal sis .. sbb waktu siang kita aktif buat kja sbb tu gerakan baby tdk dapat rasa .. malam time rehat baru dapat rasa

Normal. Baby saya aktif start 11pm kadang2 terjaga tengah pagi utk pee pon dia ikot menendang.

Normal. Siang kita byk gerak, bby rest mode. Mlm kita rest mode, bby aktif.