Ingin tahu

Normal ke baby 5 bulan 25 hari xberak dh 10 hari baby sy full bf..baby kerap kntut perut tk kembung pun tpi simptom mak2 ni buat sy rsau pulak😅ad tips ke nk bgi baby berak?#ingintahu

1 Balas

anak saya tak berak 4 hari, try urut dari blousat hingga ke bawah. urutan ILU dan kerapkan bagi susu. hari ke 4 tu petang dia punya tembak tu , habis penuh pampers, barut dgn bedung kena tahinya . sebab time tu tengah google cara buat baby berak sambil tu mang tgh urut area pusat tu . sebabnya masa hari ke 3 dia tak bagi saya urut, nangis teruk. so masa hari ke 4 sambil borak dgn dia sambil urut , dah alang2 mood dia okay tak meragam

1y ago

Tq sis bgi tips nyer btw klau bby dah boleh makan pun klau jarang berak tu normal jugak ke