Normal ke kalau

Normal ke baby 4bulan suka buat penumbuk pastu dik perhati je penumbuk dia? Pastu suka ketar ketar tangan taktahu la marah ke apa. Ada tak mommy yang anak dia macam tu jugak? #ingintahu #firstmom #bantusharing #bantusharing #Sharing_dong_Bund

5 Balas

Normal tu. Dia baru tau dia ada tangan. Sikit lagi dia dh tau dia ada jari pulak lagi la dia suka belek je jari tu teruja kan dapat discover benda baru. Mcm kita jugak dapat mesin basuh baru kejap2 duk tengok padahal takde benda pun 😂

3mo ago

tetibe jdi rajin cuci baju 😝😝😝😝

normal sis. nanti dia start belek jari jemari pulak. main dengan anggota badan adalah salah satu perkembangan yang bagus untuk baby.

Normal sangat, 4bln ni fasa anak nak berkembang bnyk je benda baru dia akan buat lg selain dripada tuu..

dia baru kenal tgn dia kot

Normal