Kencing sedikit

Normal ke baby 4bulan, fully bf.. Kencing sikit, pampers pakai dari 10 malam, bangun tidur pukul 10 pagi memang pampers clear.. #ingintahu #firstbaby #firstmom

3 Balas

tak normal sis. sy pun bf baby sy juga. sy akan pastikan pampers baby penuh utk tau baby dpt susu cukup atau tak. kalau kencing sedikit,sy akn bg susu kerap. kalau masih juga mcm tu,sy topup guna fm sja. takut dehidrasi

bgi susu kerap. tkut die x dpt susu. thats why x de kencing. hisap angin je. topup je formula kalau susu sikit atau xde susu

tak normal ni..mcm xde susu