baby 3 weeks +

Normal ke baby 3 weeks + meragam dlm tgh malam?

baby 3 weeks +
204 Balas

normal sis, ank sye pon sme.. siang tidur mlm berjaga, tp lama2 dye akn start berubah and kurg meragam tgh mlm.

normal sis,mlm2 trpksa jdy owl..hehehe🤭xpi sis bke ayt2 srah/zikir ruqyah..slwat kt ubun2 dio 3kli..

meragam n xnk tdo...subuh baru nk tdo... ai.... letih...ngntok..hihi....bila nk besar nnti ok... pengalaman tu

Normal sis mcm ank sy...baby bru nk kenal dunia,dia bljr bnde baru...nanti okay tu

Anak saya pon dah 3week, tak banyak ragam tapi malam je dia nak tidur sekali tak nak tidur tempat dia 😅

baby sy 22hari. so far xde meragam pulak. tido elok je, bgn bagi Susu smbg tido blk. adakala ajk main.

Ya normal sis. Siang elok je tidur lena. Bila tiba malam mula lah berjaga nak mengempeng je. Hihi

bby sy pn 3 weeks, alhamdulillah ok tak meragam..just pastikan ckup susu & tukar pampes seblum tidur..

Jom cube calm time dri tasneem. Boleh wassap shada http://www.wasap.my/601137632170/taknakanakmergam

Alhamdulillah baby saya 3week tak meragam cuma jaga nak susu saya df sambil baring.. kembung pun tidak.

4y ago

ok sama sama