baby 3 weeks +

Normal ke baby 3 weeks + meragam dlm tgh malam?

baby 3 weeks +
204 Balas

Ha sama la ank saya pun mcm tu juga mlm je dia tak nak tido atas tilam nk dukung je sambil tido letak je sedar kalau pagi elok je dia tido sampai petang mlm je dia berjaga 😂😂

Yer...bulan pertama n kedua tu...baby tgh belajar perubahan waktu. So layankannnn je. Make sure libatkan suami sama. Jgn buat sorg sorg sebab awak dalam pantang. Tamut stress nanti lain jadi

2y ago

sy pjj dgn suami 🥺mlm2 uruskan anak sorang

Same mcm sy same cume sejak saya jumpe white noice for colic baby di youtube n sy pasang Alhamdulillah sekejap je dy da lena . Pasang smbil dukung and buai2 sikit . Mommys boleh try

Sma laa sis.. untung syaa berpantang ruma mak.. kalo baby meragam mak saya yg dodoikannn.. apalagi saya bersalin secara czer..

Normal ke baby 18 hari tidur dari jam 1pagi bangun jam 6pagi ? 17 hari dan sebelum setiap 3 jam akan bangun nak menyusu , tapi day 18 xnak bangun . Nak menyusu hanya siang . Ok k ?

Sama laaa mcm sy baby boy sy kerap menangis smpai kn diri sendri pon ikut nngis😭br 20hari... Kdng xtaw nk buat ape.... Bergilir2 ngn suami jaga baby.....

4y ago

Eh sm la kita sos .. Sy pn xblh ank ngis lbh2 ..kita pn terikut skli .. Adoyai

samala , saya anak baru 18hari, mlam taknak tidur, tekejut je nangis. tpi klau tido siang, kita angkat, bangunkan pun masih taknak bangun

Ank sy 22hr dh 3hr mlm xnk tido katil die nk tido dgn saya klu tak bulat je mata nya. abahnye dodoi pon xnak dia. so mlm letak sblh sy nk d tepuk2. siang je die tido bby coat

Normal. Skrg saya berpantang 21 hari. Baby boy kuat menempel je kat saya. Saya pula baby first. Harap-harap kita masing-masing banyak bersabar ya.

2y ago

Sy pn xda pengalaman ank first... kdg2 stress ... knpe asyik nk susu je....

meragam ada banyak faktor, kembung masuk angin, badan sakit tak selesa. pampers, susu kena pandai figure out anak kenapa. normal baby meragam ibu. jangan risauu