Baby 3 bulan 15 hari nap

Normal ke baby 3 bulan nap 3 jam lepastu bangun menyusu dan sambung nap 3 jam balik? Baby saya dia akan nap pukul 1230 sampai pukul 1 then pukul 2 sambung nap sampai pukul 430, 5 sampai 6. 730 sampai 9 🫠. Pastu dia main main kejap then pukul 11 baru tidur . Dan bangun 3/4 jam untuk menyusu, Pukul 10 esok baru bangun . #firstbaby

1 Balas

anak Sy Pon mcm tu. normally 3-4 jam dia tido malam. then bangun minum susu then sambung tido lagi. Sy menyusu ikot demand baby

1y ago

Sama, saya pun menyusu ikut demand baby. Dia kadang bangun hanya untuk menyusu, waktu main tu sekejap sgt.