5weeks Pregnancy

Normal ke awl2 pregnant sakit n rse krem bawah perut?#firstmom #ingintahu

8 Balas

Rasanya klu tak ada keluar darah / spotting, insyaAllah ok je tu. Sy masa mula2 pregnant pun ada rasa senggugut mcm nak period tu, tapi tak keluar pun periodnya, tapi rupa2nya pregnant pula 🥰. Klu dah pregnant, mkn je folic acid tu hari2 ye, jgn skip mkn folic acid. Minum susu pun kena hari2, supaya baby membesar dgn sihat dan kuat, insyaAllah 💪🏻🤲🏻🥰

sy mengalami mual2,pagi bwk ke mlm nk tido🤣 dgn air liuh bnyk rasa mcm nk terjejeh😬

6 minggu, sama saya pun selalu cramp. Kalau kena cramp macam tu, terus bed rest.

Saya pun sama😌

Saya pun mcmni.

Saya pun sama

saya pun sama

normal