5 Weeks - Spotting

Normal ke ada spotting 5 weeks ni? Tak lekat kat panties tapi bila lap guna tisu ada light blood. Darah dia macam gigi berdarah ( cair & light ) sorry if gambar tak menyenangkan 🙏🏼

5 Weeks - Spotting
4 Balas

Hi sis, nk tnya msa spotting ni, sis ad buat upt tak? Klau ad still terang or samar ye? Sbb sy 5week n ad spotting mcm sis ni la tp xsakit perut pn, tp bla test upt jd samar, risau pula🥹

9mo ago

sis, better jumpa doktor. biasanya spotting ni tak normal.

Jumpa doktor dgn segera... Check kandungan.... Kmgknan doktor akn bg ubat kuat rahim... Spotting klu ada bkn normal ya... Bnyk kn rehat dr sbrg kerja berat

hi sis,boleh tw cmna ya kndungan sis skrg? sbb sya pun baru 6w ad kluar spotting skit mcm ne..

xnormal terus berjmp dr

12mo ago

Terima kasihh 🥺