Normal ke 5minggu , macam takade rasa apa apa? Maksudnyaa tkada rasa sangat dalam perut ada dia🥰

5 Balas

sy pun Sama dah 10wk tpi mcm tkda rasa pape Perut pun mcm biasa je Semoga kandungan kita semua baik² je sis☺️

Sama..sy pun 5minggu tapi tak ada rasa apa2.. kadang2 rasa betul ke pregnant😅 macam ni ke pregnant 😅

8mo ago

hihiii...Moga semuanya baik baik 🤲

heee terima kasih awak. doakann bby saya sehat yee🥰🥰

normal sis... sya pun 5 weeks skrang esok masuk 6 weeks

8mo ago

sma sis... sya cuma ada sakit dekat payudara, sakit punggung, kerap kencing and sakit kepala...

normal awak. baby pun kecil comel lagi tu 😊