39weeks1d sakit di bahagian ari ari

Normal ke , 39w bahagian ari ari rasa mcm sengugut ? Tapi tak sakit sangat , cuma dtg sekejap2 . Firstime mom 😅#firstbaby

2 Balas

kalau rse mcm senggugut tu contraction. cuma sis teruskan pantau jarak kekerapan sakit tu dtg ya. boleh guna contraction tracker dri apps ni. mudah je. kalau dh 15min sesekali tu terusnke pac ye. jngan lengah sbb makin singkat jarak tu makin sakit. 😅 btw siap2 je terus brg2 hospital letak dlm kreta. ngam je 15min zass terus ke pac.

tanda2 bersalin dah Tu sis

1y ago

ouh..yeke sis. sbb sya pon ade rase mcm tu. rase berat je dkt bawah perut kita tu. sbb skrg dh 37 week nk masuk 38 week dh😭risau