Sakit perut

Normal ke 32 weeks sakit perut? Tapi bila minum air suam, dia kentut², pastu tak lama tu sakit perut balik, adakah normal masuk angin?

4 Balas

saya pun kena benda yang sama, makan bnyak mana pun, mesti ada je rse angin kat perut 🫠

ada ambil iron supplement ke? kalau ada, tu side effect dari ubat so normal je

Saya tengah alaminya hari ni.. 32 weeks jugak.. tak selesa betol hari ni 😣

1y ago

Tak pe, asalkn bby gerak ok.. tak de risau apa ☺️

Saya pun tgh alami macam awak. Perut sakit, rasa nak kentut setiap masa🤭