Kandungan 10 week masuk angin dalam perut .

Help me :( Perut sakit sangat2 skrg niy sbb ada keluar jln2 tadi petang naik motor lepas tu maghrib balik perut dah sakit sangat2 rasa dlm perut prutttt pruttt macam bnyk masuk angin sampai kentut,, tapi tetap belum hbis lagi dlm perut angin tu mcm mana nak bagi kluar semua angin tu ya :(

2 Balas

kalau sakit sgt better g chck dgn doc .ttg angin asyk kentut tu biasa normal bila pregnant2 ni spnjng pregnant akan mengalaminya .kerap kentut dan sendawa..mg dpmudahkan segalanya aamiin

bahaya naik motor, ada gegaran. normal asyik kentut. Jangan makan benda berangin sgt. brokoli pun berangin walaupun byk zat