Sakit belakang?

Normal ke 30w2d sakit belakang belah kiri, sakit ya amat, baring pun sakit duduk pun sakit, semua ta kena lah😭ada ke yg mcm saya? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby #firstmom

10 Balas

ni namanye cabaran trim 3,cabaran yg pling mcabar.tulang dh longgar2 semua,baby dh sedia msuk laluan n trun bwh sbg prsediaan tuk kluar nnti.semua part sakit tu adlh normal,pahala semua tu.be strong ye mummies

1y ago

😘👍🏻

sama..belah kiri je yg sakit..dr tulang pinggul smpai ke blkg ..smpai tgh tido mgiring..nk tukar position pun ssh..😭😭masa 1st ngn 2nd pregnancy xde pun sakit belah kiri

1y ago

kebas time mlm or spnjg hari ye puan?

Dah masuk tm3 ni , mmg mcm² sakit . Semua mengembang masuk angin . Saya tgh alami skrg ni 😥 duduk tak kena . Baring kena pedih ulu hati .. mcm kena pulas² semua urat n tulang .. allahu

Wah kita sama 30 week 2 daya , haah sis saya pun mcmni jugak😅 smua benda letak kt badan tetap tk selesa em hehe sabar ye sis

Sy dr 2nd trimester sakit mcm ni.. Dr anak 1st actually mmg mcm ni.. Lepas bersalin je, hilang terus rasa² ni..

sama, tengah alami dr 27w dah rasa skrg 30w tk hilang2 😂😂😂 tp ni dh 2 hari tk sbb bnyk buat senaman kot

Sama lah sis . Apalagi malam tiba , baring ke kiri ke kanan mmg tidak kena , tidak lena tidur di buat nya 🥹

is normal dan tidk semua sama.

normal mmg akan rasa semua tak kena

1y ago

Dea akan amik msa yg lma ke,

sma la sis, tseksa rsa sis 😩

1y ago

Ermm shrian ta tdo, dea akn hilng sndri ke