Tak rasa baby bergerak lagi

Hi normal ke 18 weeks tak rasa lagi baby gerak? Sebab ada yang kata 18 weeks dah rasa dh#advicepls #bantusharing

99 Balas

saya da rasa da sis...18week mcm dijentik2...jgn risau nnt sis akn rasa juga😍

Sy 18w 6h masih belom rasa baby bergerak. First time mommy memang lambat kot

sy dah 18week perut sy berdenyut, adakah tu tandanya dia bergerak janin?

sye dah rse dah tp ni ank kdua ank ptma 5 bln bru rse.. 20 weeks keatas

normal mummy. mungkin perut tebal that's why x boleh rasa pergerakannya

haahh saya pon xrasa bergerak lagi , cume selalu sakit bawah perut jee

Sma la sis, anak ptma n kedua 2 bln da rsa jentik2.. Nie lmbt plak🤭

kita sama sis . sy x rasa pergerakan . tpi senak dan perut mengeras je

sya 16week dah terasa gerakan baby, now masuk 19week, happy sgt 😍

sy 18w jrg2 bergerak tu pun slow2 je.kdg kt pusat rsa senggal2 je..