Tak rasa baby bergerak lagi

Hi normal ke 18 weeks tak rasa lagi baby gerak? Sebab ada yang kata 18 weeks dah rasa dh#advicepls #bantusharing

99 Balas

Hi saya raya maybe normal sebb saya pun baby dah mula gerak 18week

sama lh,sya pn suda 18 week baby msi x brgerak,rsa risau plak😥

saya dh masuk 18minggu belom ada pergerakaan bayi..normal kh itu?

nk tnya ... perut mngeras tu macam mna.. maaf anak first . xtau

depends sis. saya 20 week baru rasa. tu pon gerak halus jee.

saya pn 18w x rsa pape pn ank no 3..semoga dipermudahkam

saya 17week dah. tak sabarnya nak rasa baby gerak 😍

sama mcm sy tk rsa grak baby tp perut tk bpe besar...

ada rasa kadang2..rasa something mengeras dan timbul

sy 17w dah rasa pgerakan kecil bby 🥰 #firstbaby